Yeni Nesil Dijital Girişimcilik ve Yatırımcılık: Paya Dayalı Kitle Fonlaması

10 Şubat 2022
fonbulucu Co-CEO Enis Erdem Yurdatapan girişimciler ve yatırımcılar için Kitle Fonlaması hakkında bilgiler verecek.
Son zamanlarda hem girişimciler hem de yatırımcılar açısından yeni nesil dijital girişimcilik sistemleri yoğun ilgi görmeye başladı. Kitle Fonlaması da bu yeni nesil yatırım araçlarından biri olarak girişimcilik ekosisteminde hızla yaygınlaşıyor.

Girişimlerin kısa sürede finansmana ulaşmasını kolaylaştıran, yatırımcılar için de girişimlere rahat ve güvenilir bir şekilde yatırım yapmasını sağlayan,  Ülkemizin faaliyete geçen SPK lisanslı ilk kitle fonlama platformu fonbulucu.com Co-CEO Enis Erdem Yurdatapan ASSİM İnovasyon Merkezi’nin Şubat ayı çevrim içi etkinliğinin konuğu olacak.

Kitle fonlaması nedir? Türkiye'de bugüne kadar neler yapıldı? Dünyada kitle fonlaması alanında neler yapılıyor? Paya dayalı kitle fonlaması nedir? Türkiye'deki mevzuat girişimlere ve yatırımcılara nasıl fırsatlar sunmaktadır? Paya dayalı kitle fonlama sisteminin girişimlere ne gibi faydası dokunuyor? Fonlamada başarılı olmak isteyen bir girişim neler yapmalı? Yatırımcılar bu sistemden nasıl para kazanabilir? Yatırımların geri dönüşü nasıl olacak? Melek yatırımcı nasıl olunur? Gerekli şartlar nelerdir? konuları hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımının yapılacağı etkinlik 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat: 14.00-15.00 arasında Zoom üzerinden yapılacak.

Etkinlik ücretsizdir. Kayıt için tıklayınız.