Girişimciliğin DNA'sı

15 Haziran 2020
ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal, Gain Global Türkiye İstanbul şubesinin instagram canlı yayına konuk olacak.
ASSİM İnovasyon Merkezi,  paydaşı Gain Global Türkiye ile uzun zamandır girişimcilere yönelik düzenledikleri etkinlikleri online platforma taşıdı. 

Gain Global Türkiye, girişimcilik alanında deneyim sahibi kişiler ile bu yönde deneyim kazanmak isteyen ve kendi işlerini kurmak, ancak nereden başlayacaklarını bilemeyen girişimci adaylarını buluşturarak, girişimcilerin gelişimi sağlayamaya yönelik çalışmalar yürütüyor.

16 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’daki canlı yayına İstanbul Direktörü Bora Ersezen moderatörlük yapacak. Girişimciliğin ve girişimcilik ruhunun konuşulacağı online sohbette: Girişimci olmak için hangi kişisel özellikler ve yetkinliklere sahip olmak gerekir? Girişimci nasıl olunur? Girişimcilik insanın kanında mı var, yani girişimcilik DNA’sı diye bir şey var mı? Girişimcinin yolculuğu nasıl başlıyor ve devam ediyor? Başarılı girişimciler neyi iyi yapıyorlar? gibi konular ele alınacak.