Final Heyecanı

11 Nisan 2022
Genç girişimci adayları 16 Nisan'daki finale hazırlanıyor
Muratpaşa İnovasyon Günleri 2.İş Fikri’nin finaline kalan en iyi 10 iş fikri sahibi genç girişimci adayına yönelik sunum atölye programı bu hafta sonu düzenlendi. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) düzenlenen atölyeyle girişimci adaylarının finalde etkili sunumlar yapmaları hedefleniyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya'dan katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günlerinde final için geri sayım başladı. Mart ayının başında başvurular ile başlayan 2.İş Fikri Yarışması,  2-3 Nisan’da yapılan girişimcilik eğitimleri ile başladı. 2 gün süren eğitimde 27 genç girişimci adayı, girişimcilik, inovasyon, yaratıcılık ve iş fikri geliştirmeye yönelik eğitimleri konusunda uzman eğitmenlerden alarak yarışma yarı finaline hazırlandılar.

Girişimcilik eğitiminin ardından belirlenen en iyi 10 iş fikri, 16 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek final programında jüri karşısına çıkacak. Jüri, genç girişimci adaylarının  yapacağı sunumların ardından lise ve üniversite kategorilerinde olmak üzere en iyi iş fikrini seçecek.