Drone Teknolojisi ve Bileşenleri Etkinliği

18 Şubat 2022
Teknoloji Seminerleri devam ediyor. ‘Drone Teknolojisi ve Drone Bileşenleri’ konulu online seminerin konuğu; Akdeniz Ünv. Öğr. Gör. Ömer Aydoğan
ASSİM Teknoloji Merkezi, teknoloji seminerlerinin 6’ncısı drone teknolojisi ve drone bileşenleri üzerine gerçekleştirecek. Akdeniz Üniversitesi Öğr. Gör. Ömer Aydoğan’ın konuşmacı olduğu seminer zoom üzerinden yapılacak.

Arama Kurtarma, yük taşıma, zirai ilaçlama gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan droneların geleceği ASSİM’de gerçekleştirilecek seminerde ele alınacak. AÜ Öğr. Gör. Aydoğan’ın konuşmacı olduğu “Drone Teknolojileri ve Bileşenleri Semineri” 25 Şubat Cuma günü saat:20.00 zoom üzerinden gerçekleştirilecek. 

Etkinlikte, drone kullanım alanları, işletmelerin uzun vadeli yatırımlarında drone sektörüne yönelmeleri ve geleceğe yönelik beklentiler ve Türkiye’de drone ekonomisi gibi konular hakkında bilgiler paylaşacak.  Aynı zamanda drone teknik yapısı ve bileşenleri hakkında verileceği seminer de Aydoğan, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Kayıt için tıklayınız