ASSİM İnovasyon Merkezi’nden girişimcilere özel online koçluk hizmeti başlıyor

22 Temmuz 2020
Koçluk hizmeti alacak girişimcilere online platformda projenin Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. ​​​​​​​
Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri Yerleşkesi içerisinde yer alan İnovasyon Merkezi, Association for Coaching Antalya Koordinatörlüğü işbirliği yaparak pandemi sürecinde girişimcilere özel Sosyal Sorumluluk Projesi başlattı. Proje kapsamında tüm Türkiye’den gönüllü yer alan olan koçlar, girişimcilere ''Belirsizlik ile Başa Çıkma ve İşlerini Yönetme" konularında ücretsiz koçluk seansı yapacaklar.

Koçlar projede yer almak için yoğun ilgi gösterdi.  Association for Coaching tarafından koçların başvuruları özenle değerlendirilerek, görüşmeler yapıldı ve bu sonuçlara göre girişimcilere koçluk seansı verecek 22 koç belirlendi.

2 ay sürecek olan projede 22 girişimci online platformlar üzerinden yapılandırılmış koçluk çalışmaları alacaklar. Girişimcilerin pandemi sürecinde işleri, projeleri ve girişimleri ile ilgili karşılaştıkları zorlukları, engelleri ve yaşadıkları problemler koçluk bakış açısıyla değerlendirilerek, girişimcilere işlerini, girişimlerini ve belirsizleri yönetme ile ilgili yeni bakış açıları kazandırılacak.

Proje ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı 22 Temmuz Çarşamba günü online platformda yapıldı. Koçluk hizmetlerinden yararlanacak olan girişimcilere, Association for Coaching Antalya Koordinatörü Aysenur Süer tarafından projenin ve projenin işleyiş süreci hakkında bilgiler verilerek, projenin startı verildi.