ASSİM İnovasyon Merkezi Harekete Geçir Etkinliği'nde

28 Haziran 2021
Girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarının katıldığı bu etkinlik dijital tanışma, paylaşma ve iş geliştirme fırsatları sunuyor.

Girişimcilik ekosisteminin gelişmesi amacıyla bu alandaki tüm paydaş ve aktörleri (teknoloji,finans, inovasyon, e-ticaret sektörleri vb.) dijital ortamda bir araya getirmeyi amaçlayan “İBB ile Harekete Geçir” etkinliği  1 Temmuz’da İBB ajansı İPA’nın iş ortaklığında gerçekleşiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kuruluşu İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) iş ortaklığında yapılacak  organizasyonda, paydaşların birebir dijital toplantılarda tanışması ve bilgilenmesi sağlanacak.

İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde planlanan “İBB ile Harekete Geçir” etkinliğin gerçekleşeceği platformda; katılımcılar profillerini oluşturabiliyor, diğer katılımcıları görebiliyor, ilgilendikleri kişilere 15 dakikalık toplantı davetleri atıp, 1 Temmuz’da gerçekleşmek üzere ikili görüşmeleri organize edebiliyor.

Girişimcilik ekosistemindeki tüm paydaşların böylesi benzersiz bir deneyimle dijital olarak tanışmasını öngören proje ile fikir ve projelerin paylaşılması, paydaşların iş ve ağlarını geliştirmesi, böylece ülke ekonomisinin harekete geçirilmesi hedefleniyor.

ASSİM İnovasyon Merkezi ve merkezin girişimcileri  bu etkinlikte yer alarak, girişimcilik ekosistemi ile bir araya gelecek.