ASSİM İnovasyon Merkezi Genç Girişimcileri Ödül Aldı

17 Aralık 2021
ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri’nde ödüller sahiplerini buldu.
ANSİAD önderliğinde, tüm yıla yayılan etkinlikleriyle 2021 yılında ‘İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Çevre’ temasıyla gerçekleştirilen ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri Final Programı ve Ödül Töreni ile sona erdi. Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen ANSİAD Girişimcilik Günleri Ödül Töreni ve Kapanış Kokteyli Akra Hotel’de gerçekleştirildi. Geceye, T.C. Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi & Büyükelçi Deha Erpek, Akev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı ve Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan ve çok sayıda davetli ile iş insanı katıldı.

Geçtiğimiz yaz Muratpaşa Belediyesi ASSİM İnovasyon Merkezi tarafından ilki düzenlenen “Muratpaşa İnovasyon Günleri”nde Posadan İş Fikri ile birinci olan Efe Burak Köşker ve ekibi ANSİAD 19. Girişimcilik Günleri 9. İş Fikri Yarışması Ön Lisans ve Lisans kategorisinde 3. oldular.

ASSİM İnovasyon Merkezi Ön Kuluçka Programı’ndan yararlanan genç girişimciler, iş fikirlerine verilen eğitim, danışmanlık ve mentorluk hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, bu imkanları onlara sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a ve ASSİM’e teşekkürlerini ilettiler.