Antalya'nın İlk Sosyal Girişimcilik Programı’nda Koçluk Çalışması Tamamlandı

01 Temmuz 2022
Eğitim, Kültür-Sanat, Çevre-Deniz, Engelsiz Yaşam, Sağlık, Gençlik, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın, Spor, Turizm, Tarım ve Kentsel Tasarım konularında iş fikri olanlar veya bu konular ile ilgili, bir sorunu çözmek isteyenler sosyal girişimci ve girişimci adaylarına özel, ASSİM İnovasyon Merkezi tarafından geçen yıl çevrimiçi olarak başlatılan “Sosyal Girişimcilik Programı” Koçluk çalışmaları etabı tamamlandı.

Program paydaşı Team Coaching koçları tarafından 2 ay boyunca süren koçluk çalışmalarında, sosyal girişimcilere 3 Grup Koçluğu ve 5 seans birebir koçluk yapıldı.


Proje kapanış toplantısına Proje Lideri Burcu Topçu Ekelik, projede gönüllü yer alan koçlar, ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal ve sosyal girişimciler katıldı. Toplantıda, koçluk çalışmalarının girişimcilerde yaratmış olduğu etkiler, sağladığı katkılar sosyal girişimciler tarafından aktarıldı. Proje koçları ise, projede yer almanın onlarda yarattığı sinerji ve memnuniyetten bahsettiler.

Proje kapanış toplantısında ayrıca, “Sosyal Girişimcilik Programı Koçluk Projesi” hakkında yapılan katılımcılar ile yapılan anketin sonuçları değerlendirildi.