Antalya Startup Ekosistemi ASSİM'de Buluştu

21 Ekim 2022
Girişimcilik ekosistemiyle ilgili paydaşlar, kişiler, öğrenciler, girişimciler ASSİM’de bir araya geldi.
Antalya Startup ekosistemi ASSİM'de buluştu.
6 girişimin sunum yaptığı etkinlik açılış konuşmaları ile başladı. JCI Antalya Başkanı Ülkü Göncü, JCI çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal merkezin tanıtımını yaptı. StartupCentrum’dan Erşad Zor da açılış bölümünde StartupCentrumu tanıtarak, yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Birinci bölüm Speed Networking ile başladı. Startup Centrum, Antalya JCI, Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu, ASSİM İnovasyon Merkezi ortaklığında düzenlenen “Find Your Co-Founder” etkinliğine ilgi yoğun oldu. Birinci bölümden sonra girişimler sırasıyla 3’er dakikalık girişimleri ile ilgili katılımcılara sunum yaparak, onlardan gelen soruları yanıtladılar. KidLab- Kaan Yavuz,  b2bpla.net- Mehmet Sarı, Fire-Stopper - Büşra Atkesen, İnta İnsansız Tarım Aracı- Ulaş Alsan, Ayris Games – Murat Narman,  Grilltab’s Dumansız Mangal Sistemleri - Halil Küçükceran sahnede yerlerini aldılar.

Etkinlik Free Networking ile son buldu. ASSİM olarak bölgemizdeki girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve daha çok girişimcinin Antalya’dan çıkmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar devam edecek.