4. İş Fikri Başvuruları Devam Ediyor

22 Mart 2023
Muratpaşa Belediyesi’nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi ASSİM İnovasyon’un, 63 bin lira ödüllü 4. İş Fikri Yarışması’nda başvuru süresi 18 Mayıs’a kadar uzatıldı.
Muratpaşa Belediyesi’nin yaratıcılık, girişimcilik ve inovasyon kültürünü yaygınlaştırarak Antalya’dan katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen Muratpaşa İnovasyon Günleri – İş Fikri Yarışmasının 4’üncüsü için başvuru süresi uzatıldı. İş fikri sahibi lise ve üniversite öğrencileri, yarışma için www.assiminovasyon.com web sitesi üzerinden 18 Mayıs’a kadar başvuruda bulunabilecek.

Tüm alanlardan yenilikçi iş fikrine sahip lise ve üniversite öğrencilerinin, bireysel olarak ya da oluşturdukları 4 kişilik ekiplerin başvuruları 18 Mayıs’a kadar kabul edilecek. 
. Ön elemeyi geçenler 2 günlük girişimcilik eğitim programına alınacak. Eğitimde, girişimcilik, inovasyon, yenilikçilik, iş fikri ve iş modeli geliştirme konuları anlatılacak. Program sonrasında ön jüri, yarı finale kalacak iş fikirlerini belirleyecek. Yarı finalistler arasından, gerçekleştirilecek sunum atölyesi sonrası her kategoriden finale katılmaya hak kazanacak 15 iş fikri seçilecek.

Finalde 15 iş fikri sahibi, fikirlerini jüri karşısında anlatacak. Lise, Ön Lisans/Lisans ve Yüksek Lisans/ Doktora kategorilerinde en iyi 3 iş fikri final jürisinin oylarıyla belirlenecek. Yarışma sonunda ödül almaya kazanan iş fikri sahiplerine toplamda 63bin liralık ödül verilecek. Ayrıca finale kalanlara, ASSİM İnovasyon Merkezi Ön Kuluçka Alanı ve Teknoloji Merkezi kullanımı 1 yıllığına ücretsiz tahsis edilecek. Her finalist, ASSİM’in ön kuluçka programından da yararlanabilecek.

Yarışmaya başvurmak için tıklayınız