Üniversiteli Öğrencilere Girişimcilik Semineri

05 Ekim 2019
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi bursiyer öğrencileri ile öğretim yılı açılışı 5 Ekim Cumartesi günü Abudullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezinde yapılan etkinlik ile gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Antalya şube başkanı Ayla Yüksel yeni öğretim ve eğitim yılında yapılacak çalışmaları anlattı.

Proje komisyon başkanı Prof. Dr. Fulya Sarvan Muratpaşa Beldiyesi ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesi tarafından ortak yürütülen “Ailemle Güçlüyüm” projesini tanıtarak, bursiyerleri yeni projelerde yer alarak katkı vermeleri için davet etti.

Yapılan etkinlikte üniversitede okuyan genç kızlara ASSİM İnovasyon Merkezi Koordinatörü Eda Şahal tarafından “Girişimci Kimdir?”, “Girişimciliğin Temelleri Nelerdir?” konu başlıklarında seminer verildi.

ASSİM İnovasyon Koordinatörü Şahal, katılımcılara toplumun genel bakış açısının aksine yaratıcı, üretici ve hayallerinin peşinden koşan bireyler olmalarının başarı getireceğini, yenilikçi fikirlerin son yıllarda bir  çok kurum tarafından desteklendiklerini ve bu durumun ülkemiz için umut verici olduğunu ifade etti.

Seminer sonrası ASSİM İnovasyon merkezini gezen bursiyerler yenilikçi iş fikirleri, inovasyon, kendini geliştirme konularında bilgi sahibi oldular.